Mietteitämme

Asunto- ja kiinteistökaupan tekeminen on lähes jokaiselle elämän suurin oikeustoimi, jossa liikutellaan varalliuutta, joka usein muodostaa pääosan kaupan osapuolten varallisuudesta. Verrattuna moniin muihin oikeustoimiin, asunto- ja kiinteistökauppoihin liitty paljon yksityiskohtia, jotka osapuolten tulee ennen kaupan tekemistä selvittää (kohteen laasdulliset seikat, kolmansien oikeudet ja velvollisuudet sekä kaupan ospuolten keskinäiset oikeudet ja velvollisuudet).

Vaikka toimisi kuinka huolellisesti tahansa, kaikkea ei voi ennakoida ja joskus kaupan tekemisen jälkeen ilmenee ei toivottuja -yllätyksiä. Hyvin usein ensimmäinen tunne on epätietoisuus siitä, mistä löytää asiantuntevaa luotettavaa apua ja miten asiassa tulisi edetä. On hankalla tietää, kenen puoleen ongelmatilanteissa kääntyä ja kenee voi luottaa. Palveluntarjoajien vertaileminen on usein erittäin hankalla -usein jopa mahdotonta. 

Ratkaisuksi tarjoamme maksuttoman ja sitoumuksettoman oikeudellisen neuvonnan. Maksuton neuvontamme on yksi keinoistamme yhteiskuntavastuun toteuttamiseksi. Pyrimme auttamaan avun tarpeessa olevia saamaan helposti ja ilman kustannuksia avun sellaisiin oikeudellisiin ongelmiin, jotka voidaan neuvonnassa ratkaista. Neuvonnan ohella julkaisemme oikeudellisia artikkeleita, tuotamme podcastia sekä järjestämme maksuttomia koulutuksia. Mielestämme se, jolla tietoa on, sitä myös pyyteettömästi jakakoon. 

Ensimmäinen yhteydenottosi on sinulle maksuton ja pyrimme ratkaisemaan ongelmasi jo ensimmäisessä yhteydenotossa. Mikäli ongelmaasi ei ole mahdollista heti ratkaista, annamme sinulle ohjeet siitä, miten asiassasi menetellä. 

Mikäli asia etenee toimeksiannoksi, teemme toimeksiannoista aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa toimeksiannon ehdot on tarkoin määritelty. 

Verkkokaupastamme on ostettavissa oikeudellisia palveluita kiinteään hintaan, joka on noin 25-30 prosenttia tavanomaista laksutushintaa edullisempi.  

Ota siis yhteyttä ja jutellaan lisää

  • Kokeneet ammattitaitoiset lakimiehet
  • Hyvä ja ystävällinen ja rehellinen palvelu
  • Helposti tavoitettavissa
  • Maksuton ja sitoumukseton alkuneuvottelu
  • Pysyt aina ajantasalla asiasi etenemisestä
  • Ei yllättäviä kustannuksia
  • Palvelemme koko Suomen alueella